Mõnusalt maitsekad grillitud maisitõlvikud
kodus.ee
Tõlvikuid tuleb grillida, kuni need muutuvad täpiliseks ja on läbinisti kuumad.
Shutterstock

Liha kõrvale võiks grillile visata ka erinevaid köögivilju. Näiteks mõnusalt magusaid maisitõlvikuid, mida vürtsitada tšilli ja sidrunimahlaga. 

Tarvis läheb:

4 värsket maisitõlvikut
1 punane tšillikaun
100 g toasooja võid
hakitud peterselli
1 tl sidrunimahla
1 tl sojakastet
jahvatatud pipart

Tee nii:
* Sega või hulka hästi peeneks hakitud tšilli, hakitud peterselli ja sidrunimahl. Soovi korral maitsesta ka sojakastmega. 
* Tooreid maisitõlvikuid keeda 8 minutit soolaga maitsestatud vees. Nõruta tõlvikud ja pihusta peale veidi õli.  
* Grilli tõlvikuid, kuni need muutuvad täpiliseks ja on läbinisti pehmed. 
* Tõsta tõlvikud vaagnale, pane peale segatud võimääret. Maitsesta pipraga. 
 

Sarnased artiklid