Valmistusaeg 35 minutit + 20–25 minutit ahjus
Neljale
2 keskmist piklikku või 4 väikest ümmargust suvikõrvitsat
2 sl õli
200 g halloumi’t
1 suurem porgand
1 sibul
150 g metsaseeni või šampinjone
3 sl maitsestamata jogurtit
1 muna
tüümiani
soola ja musta pipart
Kuumuta ahi 200 kraadini. Poolita piklikud suvikõrvitsad. Ümmargustel lõika pealt ära kaas. Kaabi pehme sisu välja. Pintselda sisepinnad õliga.
Riivi halloumi ja kooritud porgand jämeda riiviga. Koori ja haki sibul. Puhasta seened ja haki. Prae seeni pannil, kuni vedelik on aurustunud. Lisa õli, sibul ja porgand. Hauta mõni minut. Sega hulka hakitud suvikõrvitsasisu ning kuumuta läbi.
Klopi jogurt, muna ja ¾ riivitud juustust ühtlaseks. Maitsesta tüümiani, soola ja pipraga. Täida suvikõrvitsad seguga ning puista peale ülejäänud riivjuust. Küpseta ahjus 20–25 minutit.