Leib nagu muiste vanaema maal tegi. Just täpselt nii maitsebki Kala&Leib kästööleib, mis ei sisalda nisu ega pärmi. Seda on ka kohe ehtsast ja puhtast maitsest tunda. Tõeline pai kõhule.
Toekas küpsetis, milles võib ära kasutada ka külmkappi jäänud juustujääke ning hakitud päikesekuivatatud tomateid.
1 x 900 g leib
Läheb vaja 900 g mahutavusega keeksivormi, mis on kergelt võiga määritud või küpsetuspaberiga vooderdatud.
300 g nisujahu
Nii laste kui täiskasvanute poolt armastatud võileibu ei peeta tihti tervislikuks valikuks, mistõttu on need toitumisnõustaja Külli Holstingu arvates teenimatult alahinnatud.
„Võileiva valmistamisele loomingulisemalt lähenedes, erinevaid leivatooteid va
Lihtne retsept, sest tainast pole vaja üldse sõtkuda, piisab natuke puulusikaga liigutamisest.
380 g jahu
3,5 dl 60-kraadist vett
¼ tl kuivpärmi
1 sl soola (võib ka vähem)
Sega küik ained puulusikaga kokku.