Tšilli valmib kiirelt ja seda saab teha suhteliselt käepärastest vahenditest, mistõttu on maitse iga kord erinev. Lisaks on tšilli lihtsalt üks hästi kosutav kõhutäis! Kartulisalat on tõeline pidulaua klassika.
Kartulisalat võib olla tõeline nädala ringvaade.
keedetud kartuleid
marineeritud kurki
hakitud rohelist sibulat, peterselli, tilli
sorts kurgi marinaadi
hapukoort
soola, musta pipart
Haki kõik ained ja sega.
Lihtne, kuid väga maitsev lihata kartulisalat.
8 portsjonit
9 suurt kartulit
2 õuna
2 marineeritud kurki
0,5 punast sibulat
3 dl majoneesi
3 dl hapukoort
2 sl magusat sinepit
soola, suhkrut
pisut musta pipart
hakitud tilli või peterselli
Keeda kartu
Kui värskest keedukartulist tilliga on juba isu täis, võib teha kerge kartulisalati.
4 portsjonit
peotäis rukolat
8 keedetud punase koorega kartulit
peotäis rohelist sibulat
hakitud värsket punet või tüümiani
3 sl hapukoort
1 sl magusat sinepit
soola,
Kui kuuseriisikaid on vaid üks peotäis, siis on paras panna nad kartulisalatisse.
2 portsjonit
4 keedetud kartulit
1 marineeritud kurk
2 kollast tomatit
1 sibul
200 g kuuseriisikaid
1 sl võid
hakitud peterselli
soola
Kaste
1 sl sidrunimahla
2 sl õli
Kui jõulupühadest on keedetud kartuleid järele jäänud, võib nendest teha natuke teistmoodi maitsestatud kartulisalati.
4 portsjonit
½ kg kartuleid
1 marineeritud kurk
1 sl kurgimarinaadi
Kaste
½ dl majoneesi
½ dl hapukoort
½ tl riivitud apelsiniko