Kohvimaailma avastamas ja oma lemmikut leidmas

Sisuturundus
Kohvisemude põnevad kohvisordid. | Ühinenud Ajakirjad

Üldjuhul on kõigil välja kujunenud oma lemmikkohv, mida tööl juuakse ning poes ostukorvi visatakse. Töökal kollektiivil õnnestus kuu aja vältel proovida erinevaid kvaliteetkohvisid maailma eri paigust pärit kohviubadest. Mida kohvijoojad arvasid?

Kofeiinivaba kohv Della Notte

Tegemist on väga hea kofeiinivaba kohviga. Mina olen kofeiinivaba kohvide fänn. Lõhn on mõnusalt tummine, kohati isegi vürtsine. Kohv ei ole kibeda maitsega, vaid mõnusalt mahe.
Kui ma muidu olen päevas joonud 1 tassi kofeiinivaba kohvi, siis nüüd olen hakanud jooma vähemalt 3 tassi, sest see kohvi on lihtsalt väga-väga hea. Ja muidugi hommikune värske röst ubadest, mmm...kogu kodu on värskelt jahvatatud kohviaroomi täis.

Ühinenud Ajakirjad

Caprissimo Fragrante

Veidi šokolaadine, täidlane. Väga mõnus pärastlõunane kohv just saiakese või kommi kõrvale. Lõhn suurepärane ja isuäratav. Lõhnast juba aimad, kuidas võiks see kohv maitseda.

Ühinenud Ajakirjad

Caprissimo Belgique

Keskmine joodav kohv. Kõige vähem eripärasid oli joojate arvates selle kohvi puhul. Jäi veidi lahjaks. Kohvimasin tuli reguleerida kangma astme peale.

Ühinenud Ajakirjad

Café Liégeois “Magnifico"

See kohv sai kõige rohkem positiivset tagasisidet joojatelt. Võrreldes teistega oli sellel ära tuntavalt eripärane maitse, täidlane. Kümme punkti kümnest. See kohv on rohkem nautimiseks, kui et lihtsalt joomiseks. Tuleb võtta aeg maha selle kohvitassi juures.
 

Ühinenud Ajakirjad

Café Liégeois “Venezia Corsato”

Pakki avades tuli ninna selline kerge ja mõnus aroom. Tegemist on väga mõnusa ja pehme kohviga. Saab juua isegi mustalt, ei ole kibedat maitset juures aga muidugi kõige parem on juua seda kohvi nii, et tass kohvile paned peale kuhjaga jäätist ja raputad jäätisele kaneeli, vot siis on maitseelamus missugune. Kohvi jõime kodus küpsetatud kohupiimakoogi juurde. Kõik kiitsid ja juurde tuli teha veel teinegi kann. Julgelt väga kindlalt seda marki soovitada.

Caprissimo Espresso

Kohvi tuleb keskmiselt rohkem panna, muidu tuleb liiga lahja maitsega. Kui tegime kordades kangema, siis oli tunda mõnusalt tugevat aroomi. Kergelt kibeda maitsega, aga tunda on pählisust. Perenaisele meeldis seda kohvi juua nii, et tassi sisse pani veel natukene kaneeli ja kardemoni ning lasi sellel kooslusel natukene seguneda. Tegemist on väga huvitava maitseelamusega, mida julgen soovitan katsetada. Kaneel + kardemon + kohv sobivad omavahel ülihästi. Juua ohtra kohvikoorega.

 

Caprissimo Professional

Veidi hapuka maitsega, hiljem järelmaitses see taandus.  Ubade lõhn oli jahvatamisel väga meeldiv.
Seda kohvi tuleb veidi kangemana valmistada, et kõik maitsekomponendid välja tuleksid. Ilmselt on ka enamik seltskonnast kangema kohvi austajad.
 

Café Natura “Espresso”

Väga hea kohv, meeldis kõigile. Täiuslikult küpse maitsega, tasakaalus, hapu maitse ei domineerinud. Tegemist on kohviga, mida võib päeval ka mitu tassi juua.
 

 

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid